top of page

Om Bonnie Vejle Dyrecenter 

Bonnie Vejle Dyrecenter, er Vejles ældste specialbutik indenfor artikler til kæledyr. Butikken blev åbnet i mere beskedne lokaler for mere end 34 år siden af Karin og Hardy Hansen. De har i løbet af de mere end 34 år haft til huse på forskellige adresser i Vejle, blandt andet i Vestergade og Vedelsgade. Butikken flyttede i 2006 til den nuværende placering i Foldegade 23. I efteråret 2014, valgte Karin og Hardy at gå på pension, og Mette Lauridsen, den nuværende indehaver tog over. Butikken blev tilpasset rent størrelsesmæsigt, og der sælges ikke længere levende dyr på adressen.

 

Udover alle de kendte mærker, er det også hos Vejle dyrecenter at du finder de mere specielle produkter. Det kan være vores Barf fuldfoder til hund og kat fra Norske Vom og Danske Kragborg, vores kornfrie tørfoder fra blandet andet Britt Carnielove til både hund og kat. Special syede og dansk producerede liner og halsbånd fra Kenjan. Tørrede og naturlige, eller blot kornfrie godbider til dit kæledyr.

 

Kort sagt Bonnie Vejle Dyrecenter er hele områdets specialbutik, med vejledning, de kendte produkter, men også special produkterne, hvis du har et dyr med specielle behov.

 

Kig trygt ind til FAGMANDEN i Foldegade, og få råd og vejledning.

bottom of page